”Star of 13 er et komplett sett av energiverktøy som setter deg i stand til å forstå og bruke alle de grunnleggende universelle energiene

slik at du kan nå ditt fulle potensial og få mer glede i livet ditt”

 

 

Nøkkelen til Universet introduserer et nytt energisystem for forståelse av menneskelig vekst og åndelig utvikling gjennom de primære energienes system. Den er basert på informasjon som opprinnelig ble kanalisert av Lilli Bendriss, Silja Winther og Ellen Steen-Hansen i 1990, sammen med ytterligere opplæring som har blitt mottatt i løpet av de senere år. Vi – Joanna Crowson og Silja Winther – har arbeidet bevisst med disse innsiktene, i det vi har utviklet systemet gjennom utforskning og muligheter for anvendelse. Dette har gjort det til  et fysisk redskap i stedet for ren kanalisert informasjon, etter som vårt mål har vært å presentere ur energiene på en tilgjengelig og anvendelig måte. Vi håper du får ny innsikt i din verden, og  redskaper til å  fullbyrde  hele ditt menneskelige potensial.

Selve systemet går inn til essensen av den vanlige tråd som ligger under alle eldgamle åndelige tradisjoner. Over tid, har vitenskap og gammel åndelig visdom kommet nærmere og nærmere enighet i sin beskrivelse av verden. Nå til dags kreves det ingen spesiell religiøs tro for å oppleve verden som energi, og dette systemet er et redskap som kan brukes av alle, uansett hvilket trossystem de har.

Les mer...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer...

Om Star of 13

KLIKK PÅ SYMBOLENE!

© 2010-2011 Next Europe. All rights reserved.